Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0597 - 613 402

Administratieve samenwerking
Bent u op zoek naar een pro actieve en meedenkende administrateur dan zijn wij uw partner
Meer informatie
Wij zijn NOAB Gecertificeerd
Het lidmaatschap bij de NOAB richt zich op de kwaliteit van dienstverlening en advies, het up-to-date van de kennis met een laagdrempelige en oplossing gerichte insteek.
Meer informatie
De koffie staat klaar
Komt u gerust eens bij ons binnenlopen. De koffie staat bij ons altijd klaar. Heeft u specifieke administratieve vraagstukken? Dan helpen onze adviseurs u graag verder.
Routebeschrijving
Previous
Next

"Wij zeggen wat we doen, we doen wat wij zeggen"

Diensten

Onze kerntaak is om uw onderneming gezond te houden en daar waar nodig sturing te geven. We doen dit o.a. door elk kwartaal uw cijfers overzichtelijk op een A4 te presenteren.

Belastingadvies

In samenwerking met 3 afgestudeerde fiscalisten wordt ernaar gestreefd om een optimale fiscale positie voor uw als klant te realiseren. Dit geschiedt door in teamverband met u te werken.

NOAB Lidmaatschap

NOAB-leden kennen de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. NOAB-leden zijn zelf ondernemer en spreken de taal van hun klanten. Hun vakkundigheid is gekoppeld aan ondernemerszin.

Het Raadhuis Pekela B.V. richt zich op het verlenen van administratieve diensten (zoals: samenstellen jaarrekeningen, verwerken van uw administratie, loonadministratie, aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting e.d.) aan het midden- en kleinbedrijf.

Wij zijn een no-nonsense bedrijf en zeer laagdrempelig. De koffie staat bij ons altijd klaar, loop gerust eens geheel vrijblijvend binnen en informeer naar ons uniek concept met vaste prijsafspraken voor onze dienstverlening te voldoen in maandelijkse termijnen. Zo voorkomt u verrassingen achteraf.

Wij proberen een ondernemer naast de ondernemer te zijn, proactief meedenken is voor ons vanzelfsprekend. Veel kennis hebben we zelf in huis, maar net als bij een huisarts schakelen we daar waar nodig specialisten in.

Een specialisatie binnen Het Raadhuis Pekela B.V. is het verlonen van buitenlands personeel die werkzaam zijn in Nederland.

Specifieke vragen? Neem vrijblijvend contact op

LAATSTE NIEUWS