Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0597 - 613 402

Salarisadministratie

Bij salarisadministratie komt er meer bij kijken dan alleen maar weten wat uw medewerker bruto kan verdienen. De premie-afdracht, de verzekeringen en dergelijke kunt u zelf allemaal berekenen, maar ook uitbesteden aan het Raadhuis. Dan bent u in ieder geval verzekerd van kwaliteit.

  • aangiftes loonbelasting
  • sociale zekerheidsrecht
  • verwerken van uw loongegevens
  • verlonen buitenlandse werknemers van buitenlandse uitzendburo’s

Maandelijks wordt de complete salarisadministratie gevoerd op basis van de door u aangeleverde wijzigingen. Binnen 5 werkdagen heeft u de salarisstroken retour voor een tijdige betaling aan uw personeel.

Maandelijks dienen de loongegevens aan de belastingdienst aangegeven te worden. Wij verzorgen voor u de digitale loonaangifte vanuit het salarissysteem en brengen u tijdig op de hoogte van de betaalgegevens zodat boetes voorkomen kunnen worden.

Bij het aannemen van personeel wilt u ook de kosten weten. Op uw verzoek maken wij een kostprijsanalyse voor u en tevens heeft de nieuwe werknemer een indicatie van wat hij/zij netto per maand gaat ontvangen.

Als ondernemer is het niet altijd mogelijk om over alle personele zaken alles te weten. Wij adviseren u graag over arbeidscontracten, aannemen van personeel, vergoedingen, conflicten e.d. Tevens houden we u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.

Heeft u een vraag?

Wij komen graag met u telefonisch in contact op: 0597-613402 – heeft u een gedetailleerde vraag, stuur ons dan een email via het contactformulier.