Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 0597 - 613 402

Bedrijfsadvisering

De komende vijf jaar wisselen tienduizenden ondernemingen van eigenaar. Een groot aantal van die bedrijfsoverdrachten steekt complex in elkaar. De financiële en fiscale gevolgen zijn vaak moeilijk te overzien. En als de zaak binnen de familie blijft, spelen ook emotionele aspecten een belangrijke rol.

In de praktijk blijkt dat elke situatie uniek is. Wij adviseren en begeleiden cliënten bij de overdracht van hun bedrijf. Of juist bij de aankoop van een bedrijf of bedrijfsonderdeel. Ook kunnen wij u begeleiden bij de invoering of uitbreiding van de automatisering van uw administratie. Wanneer deze automatisering ‘op de rails’ staat, kunt u zelf op ieder moment de financiële positie van uw bedrijf overzien. Zo kunt u immers altijd slagvaardige beslissingen nemen. Verder kunt u bij bedrijfsadvisering denken aan:

  • opstellen bedrijfseconomische analyses
  • opstellen begrotingen
  • advisering bij aan- en verkoop onderneming
  • bedrijfssanering
Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Heeft u een vraag?

Wij komen graag met u telefonisch in contact op: 0597-613402 – heeft u een gedetailleerde vraag, stuur ons dan een email via het contactformulier.